úterý 3. ledna 2017

Jelen s cínovými parohy: Kouzlo Vánoc, část 1.

Vánoční speciál se starými známými i novými neznámými. Přečtěte si, jak slavili Renar a Foxtail své první Vánoce, a to přímo u Renara doma. Rodina má být totiž na Štědrý den pohromadě. Upozornění: Vtipné a nekonvenční.

Číst kapitolu

2 komentáře:

  1. Bolo to milé, vtipné a prežívali tie sviatky s takou zvláštnou sladko-trpkou ľahkosťou... Závidím im ten dokonalý vzťah, keď si rovnocenne akceptujú svoje hračky. Škoda, že to v živote tak nefunguje alebo ak áno, tak škoda, že to nemôžem mať :) Ale pani Renarová je aj tak, keď je chápavá nedokázala občas nerýpnuť... Veľmi pekne ďakujem za kapitolu, pobavila ale nemôžem nad ňou prestať premýšľať...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já děkuju za koment. :-)
      Přestože ženské postavy se v mých povídkách moc často nevyskytují, paní Sobovou mám rád. Dokonce možná nejvíc ze všech ženských postav, co jsem kdy stvořil. Užíval jsem si, jak do sebe s Renarem navzájem rýpou. A přiznávám, že znám ženu, která je paní Sobové trochu podobná. Před pár lety jsem krátce žil v podobném "uskupení": můj tehdejší přítel měl přítelkyni a občas jsme se všichni tři sešli pod jednou střechou. Oni do sebe taky tak láskyplně ryli (no, spíš A. ryla do D. a ten to blahosklonně snášel :-D). Akorát že D. nebyl jako Rennar a nerozdýchal, když si i A. našla "bokovku". A to mi přišlo nefér. Buď můžou oba, nebo ani jeden. Udržet takovéhle vztahy je ale těžké a většina lidí na to nemá žaludek ani srdce. Osobně jsem taky monogamní. Ale paní Sobovou bych snesl. :-)

      Vymazat