pátek 27. ledna 2017

Jelen s cínovými parohy: Kouzlo Vánoc, část 2.

Ježíšek nosí dárky všem hodným dětem. I těm, co už jsou dospělé. A taky zvířátkům.

Číst kapitolu zde

3 komentáře:

  1. Večera dopadla krásne, v podstate je to celé zvláštne, ale obdivujem ich ako to majú zariadené. Teším sa na ich vianočnú noc. Som zvedavá na tie utajené darčeky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Psisko, Jelen se mi líbil, mám Tvoje mazlíčky ráda, a tak mě napadlo, jestli by jsi nezvládl někdy v budoucnu dokončit Příručku, kterou jsi, stejně jako Vanilku publikoval na ODG. Vím, že je to už dlouho, ale i tak .... Vím, že moc nekomentuji, tak to vezmu jedním vrzem: Vanilka byla úžasná a byla také první s tímto tématem, kterou jsem četla takže je i výjimečná. Příručka byla úsměvná, Mrcha je zase romantická (raději jsem vynechala pokračování, páč mám obavy, že by mě zarmoutily, neb jsem duše naivní a miluji šťastné konce, nejlépe bez intrik a dalších podobných zákeřností). Teď jsem na jeden zátah přelouskala Jelena a opět jsem nadšená. :) Doufám, že jsi v pořádku když se tu nic neobjevilo od ledna, a že se Ti v nové práci daří. Měj se krásně a věř, že zase vyjde slunce, i když je dnes bouřka. Pa Dag

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Psisko, dnes jsem dočetla Jelena s výrazným spožděním. Stejně tak se ke mě dostal Vanilkový páníček i Veterinář Jarvis, alias Jarvo.
    Moc se mi tvé povídky líbí, doufám, že se k blogu ještě někdy s další náloží nějaké tvé povídky vrátíš, asi by mi dost chybělo, kdyby ses znovu neobjevil jako již mnoho mých oblíbených autorů. Navíc, vás chlapců/mužů, co píšete slash, je po čertech málo. S jedním jsem měla to štěstí hrát textové rpg, a pak jsi tady ty a Alex. :3 Moc mě těší, že vy, co máte umělecké a estetické cítění, a umíte to se slovy, píšete.
    Vždy to má něco navíc, vždy to má jinou perspektivu než slash od žen. Protože ony mohou zažít akorát femslash a to je akorát něco trochu jiného.
    A navíc málokdo se věnuje tématům, která jsou pro tvou tvorbu typická. Můj nejoblíbenější je Chmůrolovec a ačkoliv je to příběh o FtM, posílala jsem to svým známým MtF a moc se jim povídka líbila, zvlášť ten cit, co v ní je. Pohladila po dušičce ty, kteří se nemohli rozhodnout, jestli si jen "nevymýšlí". A mě otevřela oči v tom, jak těžké to vy Trans máte, transfobie je snad ještě víc rozšířená než homofobie a koluje o vás spousta mýtů. Což je vždycky špatně, neb jak známo, lidé nemají moc rádi odlišné. Za což jsem celý život také i já platila. (Až na vysoké se to převrátilo. A to nemusím být ani otevřeně out of closet tak říkajíc, stačí, když mě zajímá literatura, filosofie a umění celkově, mám ráda zvířata a mám dokonce, jaká to neurvalost, vlastní názory! :D

    OdpovědětVymazat