sobota 9. června 2012

Novinky

Kluci - myslím Psisko a Darrena -  měli výčitky svědomí, že se na těhle stránkách nic neděje, tak doufám, že teď už je nemaj, když jsem to tu převzal já. :-) Určitě vás zajímá úplně všechno, co se u nás doma šustne (Psisko: Ano, zlatíčko, ale co kdybys byl tak laskav a nechal pár informací pro placenou verzi? :-D), a proto přicházím já - s přehledem nejžhavějších novinek z našeho žhavého doupěte.
Za prvý: Mám nový boty. Vysoký, šněrovací, bílý kecky s barevnejma písmenkama. Krásně smrděj gumou a já je miluju. :-) Miluju je do tý míry, že si je beru i do postele. Ale zatím jsem v nich nikde nebyl, takže to nevadí.




Za druhý: Mám novou košili. Vlastně je z druhý ruky, ale původní majitel ji měl na sobě asi dvakrát na pár minut, takže... Vypadá děsně nóbl, ale já neznám nic lepšího než míchat různý styly, takže ji nosím ke svejm teniskám. S minišortkama, podvazkama a nadkolenkama.


Za třetí: mám nový tetování. Je to stylizovaná sedící kočka. (Budete si tu fotku muset zvětšit)


Za čtvrtý: Mám pár novejch portrétních fotek.






Jo, a abych nezapomněl, bratr se dneska vrhl na jednu rozepsanou povídku. To jen tak na okraj. :-D (Aby bylo vidět, že taky něco dělá, chochocho.)

12 komentářů:

  1. Za pátý: Hezky blbneš některým lidem hlavu. Počkej, až se na tebe budou vrhat holky i kluci a budou s tebou chtít vyvádět nemravnosti:-) Ale tobě by to asi nevadilo, jestli se nemýlým:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smyslem našeho vznešeného rodu je plést hlavy (a tvořit umění), takže vlastně dělám jen to, co mám v genech. ;-)

      Vymazat
    2. Já toho mám v genech...

      Vidět tě, jak jíš nebo si čistíš zuby, je asi nemožný, co? :-D Taková umělecká ústní hygiena by byla jistě zajímavá:-D

      Se Sebastianem jsme například všichni slintali nad Herem. On je krásný vždy a všude. I na pánských záchodech!

      Vymazat
    3. Co tím chceš jako říct? Že abych si vysloužil pověst krasavce za každýho počasí, musím se nechat vyfotit na hajzlíku? Hajzlík je přece místo, kam i královna chodí sama! Rozhodně ne v doprovodu fotografa a jeho asistentů, který mu přidržujou odraznou desku a externí blesk. Ale neboj, máme s Psiskem v plánu jistý photoshot, kde nebudu zas až tak upravený. Čekáme jen na správný počasí. Protože běhat po lese s nahým zadkem, když padaj trakaře, se mi zrovna nechce.

      Vymazat
    4. Já z tebe nemůžu:-D Jasně že by asi nikdo nestál o fotku, kde sedíš na záchodě a snažíš se vytvořít enóno:-D
      Myslel jsem to obrazně:-D Ty jsi takové milé štěně!

      Hero byl sice focen na záchodech, ale ne v akci, mám pocit, že to bylo z nějakého filmu:-) Já budu nad Herem vzdychat za každé situace (náklonností k Herovi jsem byl nakažen).

      Vymazat
  2. Milý Aralte, nás dva musíš brát s rezervou. Flaviho obzvlášť. To, co za těch 17 let zažil, ho naučilo dělat ze sebe mnohem povrchnější stvoření, než je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vás beru s rezervou:-) Za svých šest životů jsem toho zažil tolik, že radši beru (skoro) všechno s humorem a velkou rezervou:-D

      Vymazat
  3. Za prvé: Super fotky.
    Za druhé: Parádní botky.
    Za třetí: Slušivá košile i kérka:-)
    A za čtvrtě: Ty vaše komentáře pod tím:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :-) Z nějakého záhadného důvodu jsou ale vždycky, když je sem dám, trochu rozostřené. Neumím si to vysvětlit.

      Vymazat