sobota 29. prosince 2012

Posteloví povaleči

"Vánoce by měly bejt častějš." To včera prohlásil můj drahý choť, když jsem nachystal chlebíčky a přinesl je do postele. A má pravdu. Jako vždy. :-)
Na druhou stranu, jsou mezi námi tací, kteří by možná ani nepoznali, že nějaké Vánoce jsou, neb tito jedinci se v posteli povalují pořád. Nebudeme je jmenovat. Jejich tváře totiž každý zná. Ano, to jsou oni, lenoši! :D



4 komentáře:

  1. Hi hi - taky mám takového kaziče morálky doma - tak jsem ho dneska postavil na psací stůl,aby mi odtamtud při učení fandil:-)
    Ale když jim to v posteli tak sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě. Ono jim to tak sluší, že se na ně člověk nemůže ani zlobit. Spíš jim může jen závidět. :-)

      Vymazat
  2. pageysflower: Já znám taky jednoho takovýho, který se nejradši válí v posteli a jí ( a není to panenka) :) Nebudu jmenovat, ale znáš ho taky :D
    Flavi i zajoch jsou oba dva roztomilý. A řekneme si to otevřeně, občas se válet a cpát není vůbec od věci (já jsem dneska prospala celé odpoledne) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud si ovšem jako já nevylomíš další kus zubu na řízku, co zbyl ze štědrovečerní večeře. Kdo by řekl, že krůta je tak tuhá a šlachovitá? Tak intenzivně jsem se ji snažil rozžužlat, až to odnesla moje nechvalně proslulá stolička. Už z ní zbývá asi tak 1/3.

      Vymazat