pondělí 5. listopadu 2012

Flaviho inaugurace

Flavi byl konečně oficiálně uveden do společnosti a věřím, že všechny přesvědčil o svých kvalitách i o tom, že je pravým synem své maminky-prostitutky. :-) Předem se omlouvám, že jsme tento významný den nezdokumentovali, jak se sluší a patří. Jakmile se někde objeví další fotky, budu vás o tom informovat.
V sobotu 3. listopadu proběhl v Praze další velký BJD sraz, tentokrát tak trochu halloweenský (bylo lze přijít v kostýmu :-). Nemohli jsme u toho chybět a především Flavi by mi nikdy neodpustil, kdybych ho (zase) nechal trčet doma. 
Jakožto jeho manažer musím samozřejmě říct, že slavil velký úspěch a šel z ruky do ruky. :-) Občas teda z náruče do náruče. :-D A hodně často mu bylo úplně jedno, kde zrovna jsem, a nevšiml by si ani, kdybych odešel. Je to prostě můj bratr. :-D
Flaviho metrosexualita se projevila zejména v metru, kde mu poryvy větru cuchaly jeho polétavé, mohérové vlásky a on se nemohl nabažit obdivných vzdechů z řad svých obdivovatelek. :-) V parku se pak jal seznamovat se zbytkem osazenstva. Zřejmě nejvíc mu padl do oka Raul, vysoký pán, na jehož klíně se mé holátko okamžitě uhnízdilo. Tvářilo se spokojeně a vítězoslavně.


Ačkoli Flavi rozhodně není většinový chlapec, nebyl se svými zájmy v menšině. Ba naopak. Zde si můžete prohlédnout "teplou lavičku", obsazenou pouze "čtyřprocentními" hochy, kteří na srazu tvořili cca 80% všech přítomných. :-D (A to zde ještě nejsou vyfoceni všichni!)



Lavička to přežila (ač jsem se osobně obával, že pod příkonem tepla lehne popelem), a hoši se přesunuli pod strom (že by to byl buk?) na skupinové foto.



Následoval přesun do čajovny, kde se mnozí přestali ovládat a začali pod rouškou tmy páchat sodómie. To ovšem mobil odmítal vyfotit, neb je zjevně velice cudný. Proto raději předstíral, že v přítmí nic nevidí. Já toho ale viděl dost, a tak mohu zodpovědně prohlásit, že se Flavi choval slušněji, než jsem čekal (což se ale může na dalším srazu změnit). Sice málem přišel o svůj druhý nejcennější majetek (bimbáska :-), když Miquen zjistila, že jí ochmatává Jesseho, nakonec se však ubránil, ačkoli nikdo vlastně přesně neví, k čemu mezi těmi dvěma došlo, a zdá se, že své heterosexuální zkušenosti nelituje. Je to zkrátka experimentující gay. :-D
Když jsme se někdy po sedmé rozloučili se zbylými soudružkami a soudruhy, Flavi byl již napůl v komatu. Nesl jsem ho v jeho "rakvičce" a připadal mi mnohem těžší než dopoledne. Byl zřejmě tak plný zážitků, až to mělo vliv i na jeho váhu. :-D

7 komentářů:

  1. Gratulujeme! Flavimu k inauguraci a autorovi k vtipnému popisu dne - při metrosexualitě v metru jsem se fakt pobavil:-)

    OdpovědětVymazat
  2. My byli ve svém krásném nevinném koutečku a bylo nám tam báječně :-D

    OdpovědětVymazat
  3. pageysflower: Tohle všechno musím potvrdit a podepsat-Flaviho uvedení se do společnosti bylo vskutku velkolepé! Bohužel můj mobil je cudný jenom opravdu když se zešeří :) Ve dne není tak upejpavý. A ten strom byl opravdu buk, stačí si všimnout kmenu a toho listí... jedničku z botaniky získávají Flavi a jeho bráška! :)
    Pozn. teplá lavička byla zřejmě natřená nějakým nehořlavým nátěrem a to bylo její štěstí :)
    Doufám, že se soudružky a soudruzi zase brzy uvidíme! Vsadím se, že Flavi bude počítat, kolikrát se vyspí, než ten den opět nastane :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže pod bukem bylo i pár bukvic. :-D (Já to napsat můžu, protože jsem gay. A gayové si ze sebe srandu dělat můžou.)
      No, Flavi už si dělá odškrtávací kalendář na 17. listopadu. :-)

      Vymazat
  4. :-D skvělé. Flavi je prostě Flavi. Dobře se mi četlo, vše jsem si dokázala docela dobře představit a to jsem na srazu ještě nebyla. Jenže fotek už jsem pár viděla:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, možná jednou budeme mít zákaz na ty srazy chodit. :-D

      Vymazat