středa 7. března 2012

Odběry

Rychlovka.
Snažil jsem se přijít na to, jak byste se mohli přihlásit k odběru nových článků, přičemž ty by vám chodily na mail (velice praktická věc). A teď se podržte - byl jsem úspěšný! Teda... do určitý míry. Takže jsem vlastně nebyl úspěšný.
Objevil jsem ale aspoň RSS. Pokud máte účet u googlu (vřele doporučuju! na rozdíl od "fejsbůčku" XD), můžete si přiřadit náš kanál (kanál, přátelé! K!) na iGoogle, kde máte zprávy, hodiny, případně kalkulačku, nějaké to porno a vůbec všechno, co jste si tam přidali. Hezké, že?
Mělo by se to dát použít vícero způsoby, ale do toho já už nevidím, protože jsem buran, co nepoužívá FB, ani twitter. Mám totiž averzi k masovým záležitostem. Takže je to jen na vás.
Anebo sem prostě budete muset každý den lézt (a zvyšovat nám návštěvnost :-)), protože ani na DS neposíláme všechno.
A to je vše.

Pac a haf!

P.S.: Málem bych zapomněl! Ten formulář k odběru najdete vpravo dole, pod pravidelnými čtenáři.

4 komentáře:

  1. Já sem budu klidně každý den lézt, protože chci psát komentáře a chválit vás. Aby se náhodou nestalo, že to zčista jasna zabalíte, když neuvidíte reakce na to, co sem dáte. :-) Je mi jasný, že jenom na mně to nestojí, ale na druhou stranu vim, že každý komentík potěší. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svatá pravda. Amen, sestro! :-)

      Vymazat
    2. Úplně jsi mi to sebrala z pusy. Ale odběr si jdu nahlásit.. XD I když sem stejně polezu..:D

      Vymazat
    3. Jo, určitě je to dobrá věc, ale to bychom si asi moc nepokecali. :-D Stejně mám pár oblíbených stránek, na který chodim každej den, takže teď mi prostě přibyla další. :-) Taky sem polezu. :-D

      Vymazat