pondělí 19. března 2012

Trocha nostalgie

Na vědomost se dává, že můj ctěný starší bratr slavnostně zahájil provoz... néé, žádné větrné elektrárny ani záchranné stanice (říčních) bobrů, jak tomu bývalo zvykem v dobách minulých - tentokrát otevřel "jen" archiv svých starších povídek.
Možná se ptáte, kde jsem tak najednou sebral staršího bratra. Dlouhá historie! A zamotaná. Snad vám o tom budu moct brzo vyprávět.
No a do té doby si můžete připomenout "staré šlágry". Na stránkách toho zatím moc není, ale během týdne na ně přibudou i takové perly české literatury, jako je Bylo nás... čtyři a Zátiší s prsteny, knihou a kusem masa. :-D

3 komentáře:

  1. Velice mě potěšil archiv.Cokoliv od tebe a kdykoliv napsané, je pro mě radost číst.Zbožnuju tvoji slovní zésobu a tvuj způsob psaní .Já trubka,jsem si vůbec nevšimla,že je v článku odkaz.Buď jsem barvoslepá či troubovitá.A tak jsem po přečtení oznámení zajásala a pravidelně se chodila dívat, kdypak tu bude odkaz.Až dnes mi to došlo .Hosana !Jinak se omlouvám za nekomentování posledních 4 dílů mrchy,nějak se mi nedaří po tvé literární přestávce naskočit.Já si to určitě přečtu ani nelze jinak ,jen k tomu potřebuji ten správný chtíč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě. :-D Měl tu být banner, ale zjistil jsem, že je to složitější než na eStránkách a byl jsem líný, nebo se mi spíš nechtělo ztrácet drahocenný čas do operace "takovýma blbinama".

      Vymazat
  2. Musim se přiznat, že já, mimochodem teda taky trubka, měla úplně stejný problém a nebýt tohoto komentíku, čekala bych na archív do nekonečna. :-) Takže můžu jen poděkovat. :-)

    OdpovědětVymazat